Sunday, February 27, 2011

Love and Other Drugs

"Love and Other Drugs" (2010), D: Edward Zwick

Jamie Randall (Jake Gyllenhaal) on noor müügimees, kes tahab ravimite müügiga ruttu rikkaks saada. Müües arstidele oma firma tootenäidiseid, kohtab ta Maggie Murdocki (Anne Hathaway) ning sellest hetkest alates pole enam miski selline nagu see enne oli. Maggie pole üldse selline nagu ülejäänud naised kellega Jamie on harjunud ja seda nii mitmeski mõttes...

Ma pole tükk aega nii head filmi näinud. Enda üllatuseks on see teine film, mis mulle on meeldinud, kus Gyllenhaal mängib ja koos Hathaway'ga on nad suurepärane kooslus.
Soovitan vaadata.


Link IMDB lehele: Love and Other Drugs
Link trailer: Love and Other Drugs

Soovituslik laul sellest filmist: INXS - Beautiful Girl

Wednesday, February 23, 2011

Pisut filmijuttu

Sattusin juhtumisi imdb kodukalt filmilistile, kus olid kirjeldatud filmid mida kohe kindlasti ei tasuks vaatama minna. Samas oli seal ka list filmidest, mida listi koostaja mingi hinna eest vaatama ei läheks (tsiteeride: ennem suren kui mind nähtaks selliseid filme vaatamas). Kuna minule sealt listist just osad filmid meeldisid, siis siit tekkis mõte teha minu list.

Filmid, mis minule meeldivad:

Dirty Dancing
The Rock
Greace
Ice Age
Greace 2
A Walt to Remember
Lord of the Rings: Return of the King
City of Angels
August Rush
Avatar
Finding Nemo
The Princess Bride
Pirates of the Carribbean
Back to the Future
Speed
Men in Black
Iron Man
The Breakfast Club
Aladdin
Transformers
How's Moving Castle
Die Hard


* Filmid pole pingereas

Thursday, February 17, 2011

Harriet the Spy: Blog Wars

"Harriet the Spy: Blog Wars" (2010), D: Ron Oliver

Tegemist on Disney Channely Original Moviega.

Harriet (Jennifer Stone) on keskkooliõpilane, keda huvitab ajakirjandus. Kooli kõige popimaks saidiks on kooli blogi. Blogi kirjutamine usaldatakse igal aastal kõige usaldusväärsemale ja andekamale õpialsele. Iga aasta on õpetaja selleks valinud populaarse Marioni (Vanessa Morgan), kuid sel aastal otsustab Harriet, et tema aega on tulnud.
Marion aga ei ole nii kergelt nõus loovutama oma ametit ja nüüd hakataksegi üksteise võidu üksteist üle trumpama oma blogipositustega. See kelle postitus on kõige huvitavam, sellest saab uus kooli blogi haldaja.

Natukene teistsuguse sisuga film. Suht üllatas kohe, et midgai teistsugust tuli seekord. Kuna vaatan neid filme täiesti teadlikult, siis suht tihti on kõik filmid kohutavalt sarnase sisuga. Sügavamat sisu aga pole mõtet ka siit otsida aga hästi mõnus ajaviide, kus mõtlema ei pea.

Link IMDB lehele: Harriet the Spy: Blog Wars
Link trailer: Harriet the Spy: Blog Wars

Wednesday, February 16, 2011

Mean Girls 2

"Mean Girls 2" (2011) , D: Melanie Mayron

Järg filmile Mean Girls, kus mängis Lidsay Lohan.
Praegune film, ehk siis Mean Girls 2 on suht sama sisuga. Mõte jääb samaks. Kooli saabub uus tüdruk Jo ( Meaghan Martin), kes ei soibitu ühtegi keskkooli niiöelda klassi. Ta on teistsugune.
Kooli juhivad "plastikud" ehk kooli kõige popimad tüdrukud, kelle vastu nüüd hakkab võitlus.

Ajaviiteks sobib aga tõsiseltvõetavaks meelelahutuseks seda küll nüüd pidada ei saa.



Link IMDB lehele: Mean Girls 2
Link trailer: Mean Girls 2

Ja sountracist sain laulu Kimberly Cole -I know

Tuesday, February 15, 2011

Teater - Isa

"ISA"
Bjarni Haukur Thorsson

Lavastaja: Andrus Vaarik
Muusikalooja: Jarek Kasar
Tõlkija: Kadre Vaik
Mängivad: Jan Uuspõld või Alo Kõrve

Isa on Islandi näitekirjaniku, lavastaja, näitleja ja produtsendi Bjarni Haukur Thorssoni 2007. aastal valminud mononäidend.

Bjarni Haukur Thorsson on näitleja, kes 1998. aastal astus Islandi lavadele Rob Beckeri kirjutatud näidendis Ürgmees, mille ta ise lavastas ja milles mängis peaosa.Isa jätkab ajaliselt sealt, kust Ürgmees lõpeb. Selles näidendis arutab peaosaline mehe ja naise kooselu järgmise etapi ja pereelu põhiväärtuste ja eesmärkide üle.

Mitmeid aastad abielus olnud paar saabub koju puhkusereisilt Pariisist. Lennukis sattuvad nad kõrvuti istuma perega, kus kasvab kaks last. Peaosalise silme läbi pereelu nagu kohutav õudusunenägu - karjuvad lapsed, titetoitu ja muude vedelike ülekallatud vahemad, kes näevad välja kurnatud ja tüdinud. Isa üllatuseks sattub tema kallis naine nähtust aga sellisesse vaimustusse, et viib nende õnneliku, vaba ja noore pere järgmisele tasandile. Naine otsustab, et nad saavad lapse!

Nalja sai aga mõned naljad olid minu arvates kas liiga labased või ei küündinud minu naljasoon küll nendeni. Ürgmees tundus neist kahest parem olevat aga Jan Uuspõld sobib sellesse ossa suurepäraselt. Kes veel pole näinud, siis soovitan vaatama minna.

Saturday, February 12, 2011

Life As We Know It

"Life As We Know It" (2010) Meie senine elu, D: Greg Berlanti

Kaks kõige ebasobivamat inimest, Holly Berenson (Katherine Heigl) ja Eric Messer (Josh Duhamel), peavad hakkama just orvuks jäänud tüdrukutirtsu hooldajateks. Pärast aastaid tagasi toimunud katastroofilist ühte ja ainukest pimekohtingut pole neil midagi ühist peale vastastikuse antipaatia. Kuid armastus sõprade ning oma ristitütre Sophie vastu on hoidnud neid kogu aeg üksteise läheduses. Kuid ühe traagilise hetkega saab neist korraga kogu Sophie maailm. Ning nüüd peavad Holly ja Messer oma vastumeelsusest ühteise vastu jagu saama ning leidma võimaluse, kuidas olla Sohphile vanemateks. Kombineerides tööalaseid kohustusi ning seltskondlikke kalendreid, peavad nad leidma sama katuse all elades võimaluse Sohpie kasvatamiseks.

Seda filmi ootasin ma päris pikalt, kuna treiler tundus väga hea olevat. Film oli naljaks, lõbus ja loomulikult ameerikaliku lõpuga. Mõnus nädalavahetuse puhkehetke film :)

Link IMDB lehele: Life As We Know It
Link trailer: Life As We Know It

Saturday, February 5, 2011

Tänase päeva... 30 seconds

Head muusikat. Avastasin enda jaoks 30 seconds to Mars.
Jagan siis siin ka seda.

30 Seconds to Mars - Closer to the Edge

Veidi ilmajuttu...

Sombune talv hakkab ka endani jõudma. Vajaks rohkem päikest ja sooja.
Mõte enne kevadet kodust mitte väljuda tundub praegu väga ahvaltev. Tavaliselt, kui kodust lahkud ja saad ilusti kõnnitud punktist A punkti B rahulikult, siis nüüd läheb sama maa läbimiseks 2 või isegi 3 korda rohkem aega. Kohutav kuidas see lumi on nüüd selliseks jääkamakaks sulanud. Ja mis kõige hullem tundub olevat - talv ei olegi ju veel läbi. Kalendrit vaadates on meil alles veebruar ja seega korraliku lumesulamiseni on vähemalt paar kuud kindlasti aega.... Juhuu kuidas meil ikka veab.
Arvestades sagedust, mil ma olen kokkupuute maaga saavutanud juba nüüd, siis võib ilusti järeldada et korrutades selle nii 8 nädalaga olen ma maaga kokkupuute saavutanud, üllatus-üllatus, selleks ajaks vähemalt 8 korral.
Tundub täiesti pöörane aga mis parata, kui teed on nii libedad ja vähemalt korra olen ma suutnud põlve või külje ja käe nädalas maha panna.
Eelmine nädal oli selleks õnnelikuks vasak põlv, mis sujuvalt omandas lillakas-sinise värvuse. Ja nüüd sellel nädalal oli õnnelikuks parem põlv. Vähemalt on nad nüüd ühesugused - sinised ja lillad :P
Ilusat uisutamist siis kõigile! :)

Tuesday, February 1, 2011

Raamatukuu jaanuar 2011

Cynthia Eden - Ill be slaying you (2010)**
Annmarie Mackenna- Checkmate (2007)**
Rebecca Royce - Wolf reborn**
Rebecca Royce - Her wolf (2009)**
Rebecca Royce - Sommer's wolf (2009)**
Rebecca Royce - Wolf's valetine (2010)**
Rebecca Royce - Wolf's magic (2010)**
Emma Sinclair - A Wolf's Eyes (2007)**
David Dean - Now is your time to win (1083,2005)
Crista McHugh - Heart of a Huntress (Kavanaugh foundation 1) (2010)**
Marisa chenery - Loves Nest (2010)**

*Kodus raamaturiiulis
** E-Boooks