Wednesday, May 25, 2011

Despicable Me

"Despicable Me" (2010), D: Pierre Coffin, Chris Renaud

Tegemist on multifilmiga, mille peategelane ei ole tüüpiline prints või printsess, vaid hoopis maailma kõige tagaotsitavam kurjategija.
Ühel päeval aga avastab Gru, et tema polegi enam kõige tagaotsitavam. Kõige tagaotsitavam on Vector, kellel õnnestus röövida Egiptuse püramiid. Nüüd tahab Gru aga korraldada sellise röövi, mis viiks ta tagasi kurjategijate edetabeli etteotsa.
Varastada KUU... Seda pole veel keegi suutnud teha.

Link IMDB lehele: Despicable Me
Link trailer: Despicable Me

Hästi armas lastefilm. Ausalt öeldes algul, kui ma treilerit nägin, siis ei olnud isu seda kinno vaatama minna. Seekord on treiler palju halvem kui film ise. Väga paljude filmide puhul on just treileris kõik ära öeldud ja kinno filmi vaatama ei olegi mõtet minna. Nüüd aga kui ma olen seda näinud võin öelda, et väga vahvast multifilmist oleksin ilma jäänud. Mõnusalt südamlik ja nunnufaktor on täiesti omal kohal.

Monday, May 23, 2011

Serious Moonliht

"Serious Moonlight" (2009), D: Cheryl Hines


Louise (Meg Ryan) ja Ian (Timothy Hutton) on abielupaar, kelle suhted aastatate möödudes on jahenenud. Nüüd soovid Ian lahutust, et minna reisile oma armukesega. Louise ei taha sellest kuuldangi ning väikese närvivapustuse järel otsutab mehe kinni siduda, et takistada Iani lahkumist.
Asjade kokkulangemise tulemusena aga röövitakse nende maja just samal ajal ning nüüd on kokku seotud ka Louise. Mõlemad on kinni seotud ja ootavad, mida röövlid järgmisena peale hakkavad.

Link IMDB lehele: Serious Moonliht
Link trailer: Serious Moonlight

Üllatavalt teistsugune romantline komöödia. Vahelduseks midagi, mille lõppu mina ei oleks osanud ette aimata.

Thursday, May 19, 2011

Playing with...

Tänasest päevast jääb kõlama see laul...

Sunday, May 15, 2011

KGB muuseum :)














Muuseumiöö raames käisime uurimas Viru hotelli viimasel korrusel asuvat KGB muuseumit.
Väga huvitav ja suurepärane kogemus. Soovitan kõigil seal korra ära käia :)

Emadepäeva üritus kodutütardega

Seekord valmistasime 14.05.2011 koos kodutütarde ja nende emadega kaarte :) Kuigi emadepäev oli juba ära olnud, siis pole kunagi liiast emale kaarti valmistada. Loomulikult võis igaüks valida kellele ja mis kaarti ta meisterdas. Siin siis mõned pildid toimunud üritusest ja vahvatest valminud kaartidest.










Friday, May 13, 2011

Blackcurrant


Veel ühed ilusad kobarad aga seekord Kaisale :)

Tuesday, May 10, 2011

Kevadelpärlid

Natuke kevadisi ehteid :)











The Lonely Island ft Michael Bolton "Jack Sparrow"

Täna kummitab mind see laul :D
Michael Boltonil on võrratu hääl lihtsalt.

Sunday, May 8, 2011

Sharpay's Fabulous adventure

"Sharpay's Fabulous adventure" (2011), D: Michael Lembeck

High Scool Musicalist tuntud Sharpay Evans (Ashley Tisdale) saabub New Yorki, kus temast peab saama suur Brodway staar. New Yorgis kohtub ta Austinit (Peyton Leverett), kes on Sharpay vanemate pool palutud neiut kontrollima, et temaga kõik korras oleks.
Natuke sekeldusi, ja elu nagu elu ikka, ning kõik ei lähegi nii nagu Sharpay on plaaninud...go figure! Päriselu ei lähegi nii nagu plaanitud...

Link IMDB lehele: Sharpay's Fabulous adventure
Link trailer: Sharpay's Fabulous adventure

Mõnus ajaviitefilm, ei midagi uhket ega ülepakutut. Mõtet sellest filmist otsida ei tasu, lihtsalt ajaviide.

Beastly

"Beastly" (2011), D:Daniel Barnz

Tänapäevasesse aega toodud kaunitari ja koletis lugu.
Kyle (Alex Pettyfer) on enesekeskne eneseimetleja, kellele loeb ainult välimus, rikkus ja võim. Ühel päeval aga vihastab ta välja vale inimese. Selleks osutub nõiatar Kendra (Mary-Kate Olsen), kes neab noormehe ära. Kyle karistuseks saab elada aasta deformeerunud välimusega. Kui aasta saab mööda ja Kyle pole õppinud oma vigadest, jääb ta selliseks igavesti. Elu keerdkäikude tõttu kohtudes ta Lindy'ga, (Vanessa Hudgens) kelle jaoks on sisu olulisem kui välimus. Kas Kyle suudab muutuda või jääb ta moonutatud kuni oma elu lõpuni?

Link IMDB lehele: Beastly
Link trailer: Beastly

Ausalt öeldes ootasin sellest filmist rohkemat. Kohati oli tegevus väga hakitud ja mõned kohad olid segased. Samuti puudus kogu lool sügavus. Väga kiiresti mindi loo tegevusega edasi ning selle tõttu jäi film väga pealiskaudseks. Keskpärane film.

Sunday, May 1, 2011

Madakaskar

Hiljuti kinkisin munapühadeks üllatusmune Madakaskari multifili tegelastega, nüüd õnnestus omandada dokumentaalfim päris Madakaskarist.
Võrratult ilus loodus ja väga palju vaatamisväärset.

http://www.bbc.co.uk/programmes/b00ymh67

Tammsaare majamuuseum



Ei mäletagi aega, millal viimati käisin Tammsaare majamuuseumis, kui üldse. Asjade kokkulangemisel õnnestus majamuuseumis nüüd ära käia.
Väljas näeb kõik välja täpselt nii nagu piltidelgi, sees ringi luusides on vaatepilt huvitav ja teistsugune. Soovitan kõigil ära käia.
Pilt väljas ja üks pilt muuseumis sees. Need niiöelda vildist munad/pallid olid täieag lahedad. Sellised võiksid endalgi kodus diivanipadja asemel olla :)

* Pildid Marilin

Fate/stay night

Sellel aasatal on JAFF jälle seljataga.
Seekord aja puudusel jõudsin kahjuks ainult ühele filmile.

"Fate/ Stay night"

Fate/Stay Night: Unlimited Blade Works
R: Yuji Yamaguchi | 105 min | 2010 | 35 mm | Ulmeseiklus
Fate/Stay Night ilmus aastal 2004 arvutimängu kujul. Selle põhjal on valminud ka ülipopulaarne animesari ja nüüd ka filmiversioon.
Peategelaseks on katastroofis kõik kaotanud Emiya Shiro, kes saab teada, et siin maailmas on maagid ja nende teenrid, kelle vahel käib iga teatud aja tagant suur sõda, mille võitja omaks saab püha graal. Saades teada, et ka tema on väljavalitud maag, otsustab ta anda endast parima, et ära hoida süütute inimeste kaasamist sõtta*.

*tekst Jaffi kodulehelt.

Väga hea film oli ning ka järgmisel aastal proovin kindlasti JAFF'ile jõuda. Loodetavasti õnnestu, siis rohkematele seanssidele jõuda :)

Raamatukuu april

Lauren Dane - Making Chase (2007)**
Lauren Dane - Giving Chase (2006)**
Kate Douglas- Best Friends Forever (2009)**
N.J. Walters - Have Mercy (2009)**
N.J. Walters - Sweet Charity (2009)**
Kate Steele - To Tempt a wolf (2006)**
Kate Steele - To Trust a wolf (2005)**

*Kodus raamaturiiulis
** E-Boooks