Friday, July 24, 2009

Mis siis vahepeal head on toimunud.
Hetkel siis teist nädalat puhkus. Juhuu vahel on ka seda vaja.
Puhkus hakka siis rahulikult. Polnud suuremaid plaane. Lihtsalt oli mõte puhata rahulikult Eestis. Kuna hetkel suvi, siis ei ole erilist mõtet mujale minna. Kahjuks on see suvi olnud väga vihmane ja sellepärast pole randa eriti saanud. Minu vedamise juures olen alati sõidus olnud, siis kui on päike olnud. Algul sai rahulikult Tallinnas oldud. Magatud palju ja loetu veel rohkem. Enne puhkust sai PlanetSporid liikmekaart ära tehtud ja siis mõned korrad trennis ka käidud (www.planetsport.ee). Hästi mõnus klubi on, selline väike ja hubane.
Teisipäevast alates siis sai Võrus oldud ja nädala vahetus 16-18 oli Lõuna-Eesti ralli. Huvitav kogemus jälle. Polnud varem kogu rallit pealtvaatajana kaasa teinudki. Ja see ralli oli selles mõttes hea, et kodus on alati hea seda vaadata. Oli täpselt teada kus peaks olema, et kõige parema elamuse saaks.
Reedel ehk siis ralli esimesel päeval õnnestus sattuda sellisesse kohta kus rahvast oli vähe aga põhiliset olid kohalikud. Samuti oli läheduses inimene kes teadis rallist palju ja andis võimaluse küsida kõige mis pähe tuli. Pärast rahvas muudkui noris, et ma muudkui küsisin ja küsisn. Aga noh oli tahtmine teada saada ja miks mitte kasutada võimalust kui on võimalik küsida. Igatahes mina sain targemaks.
Teine päev siis oli pigem ühest kohast teise sõitmine. Mega palav aga hästi ilus ilm oli. Koht kuhu vaatama läksime oli väga hea. Esimeses kohas oli suurepärane vaade ja ilusti oli näha kui Ukrainlased truubi maha sõitsid ja siis sealt edasi kraavi. Teine oli tuttav kursavend kes suutis kurvist välja sõita ja siis ümber elektriposti. Pärast viimast autot otsustasid poisid aidata auot kraavist välja. Tükk tööd aga hakkama nad sellega täitsa said. Igatahes oli päev huvitav ja täis liikumist.
Eile sai siis tallinnas oldud. Lilled vajasid kastmist, sest ega nad ikka 3 nädalat ilma kastmata hakkama ei saa. Eilne päev oli väga lahe. Sai kohilas käidud Merilil ja Karolinil külas ja siis õhtul ka Meriti juures. Vähemalt saaab öelda, et olen külla jõudnud.
Täna siis Sille juures tartus. Väike jalutuskäik tartu linnas, jäätis ja mõned raamatupoed. Tartu on alati lahe tulla.
Homme siis Võrru ja saab veel puhata.

Monday, July 13, 2009

Esimene postitus.
Pärast pikka kaalumist otsustains blogi jälle avada. Eelmisest blogitamisest on möödas ikka väga pikk aeg. Oli selleks vist siis aasta 2006. Ja nüüdseks on eelmine blogi juba unustustehõlma vajunud ja ei teagi kuhu need postitused kadusid.
Ei mäletagi tegelikult enam. Eks siis nüüd uuele katsele uue hooga. Pigem saigi asja alustamiseks oluliseks asjaolu, et nii palju on tegemist ja et mitte kõike ära unustada. Selleks tulebki see kõik kirja panna. Eesti keel on õigekirjaliselt ka kohutav. Võib-olla selle kirjutamisega siin läheb asi nüüd siis paremaks. Lootma ju peab :)
Päikest ja kõike toredat siis.
Tänased kõrvarõngad said ka ilusad kollase-rohelised. Väga säravad. Kuigi välja sajab vihma siis see ei tohiks saada asja juures põhiliseks. Aksesuaarid peaksidki siis olema just värvilised. Ja kummikute juurde sobivad ka kollased kõrvarõngad ilusasti.