Thursday, March 31, 2011

Jalgpall

Eesti-Serbia mäng 29.03.2011 A.Le Coq Arenal.

Kes oleks seda uskunud, et mina lähen jalgaplli vaatama. Aga sinna ma jõudsin ja pean ütlema, et nautisin seda täiega.Kodus diivanisportlast minust vist ei saa, kuna kodus jalgapalli jälgides tundub see mäng nii igav.
Hommik tundus paljutõotav aga kui lund hakkas sadama, tundus asi küll keeruline. Kuidas toimub väljas jalgpall, kui taevast sajab meeletus koguses lund.
Õhtul staadionile jõudes oli maas paks lumevaip ja järjekorrad sissepääsude juures lõputud. Mis toimub? Lähemalt kuulates selgus, et seoses Serbia fännide mittelubamisega staadionile oli turvakontroll ekstra tugev. Sellest ka pikad järjekorrad. Egas midagi seisime siis järjekorras ja pea-aegu juba ka sees, kui enam inimesi sisse ei lasta. Mis nüüd toimub? Keegi midagi ei ütle ja öeldakse lihtsalt, et inimesi rohkem enam sisse ei lasta, oodake 15 minutit. Miiiiiismõttteeeees???
Serbia fännid olid saanud väljakule ja need otsustati välja transportida just sellest väravast kus meie just olime. Jälle ootamist....
Kohad väljakul olid head, minule meeldisid. 3 rida ja just keskjoone juures. Nägi ilusti mõlemat väljakupoolt. Lume tõttu oli raskendatud muidugi vastastribüüni nägemine aga mis teha kui ilmastikuolud meil juba kord sellised on.
Kohtadega oli veel see lahe, et meie karjusime täiest kõrist omadele kaasa aga ümberringi olid soliidsed härrasmehed ja täielik vaikus. Neil vist ei vedanud meiega :D
Ega ausalt öeldes midagi mängust aru ei saanud, kisasid kui meie omad palli said. Kaaslane kuulas kõrvaklappidest raadiot, niiet vahel saime ka teada mis väljakul toimub, sest läbi kisa kohapeal küll aru ei saanud. Tabloo oli ka suht väike ja värava järel enne ei saanud kindel olla, et nüüd on värav kui tabloo seda kinnitas.

Poolajal käidi väljakul kõik valged triibud üle ja värviti punaseks, sest mahasadanud lumi tegi valgete juttide nägemise võimatuks. Vähemalt ei olnud igav.

Üks asi, mis veel silma jäi oli see, et eestlased kui kukkusid kukkusid selili ja serbjalased alati kõhuli :D Nii naljakas oli vaadata, kohati olid mõned kukkumised väga meisterlikud. Huvitav kas neile õpetatakse ka näitlemist?

Viimane värav viimasel minutil lisas pingeid aga suluseisu tõttu viimast väravat õnneks ei loetud. Jube jama oleks olnud, kui Eesti oleks kaotanud.

Õhtu lõppes viigiga 1:1.

Järgmisele mängule siis, mis toimub koduväljakul :)

*Fotod Raul

Sunday, March 13, 2011

Ice, ice, ice...

Kaks komplekti kahele väga erilisele daamile :)

Esimene komplekt on sünnipäevalapsele vanusega 25 aastat ja teine komplekt on sünnipäevalapsele 2x25 :)

Esimeses komplektis on kasutuses mustad ümarad helmed ja helesinised teokarbid. Teises komplektis on kasutatud pruune ovaalseid klaashelmeid ning musti ümaraid helmeid.

Sametine ahvatlus

Tellitud!
Tegemist on klõpsuga kõrvarõngastega, mille materjaliks on vill ning kasutatud on viltimistehnikat.
Kasutatud on kahte eri värvi Merino viltimisvilla.

Red winter berries

Läksid kingituseks :)

BodyCombat 47 track list

Ja jällegi kord on aeg sealmaal, et tulemas on uus kava!

Eestisse peaks kava jõudma lähiajal. Esimestel peaks olema võimalus uue kavaga tutvuda Spring Battle 2011 raames 20 märtsil Audentese spordihoones http://www.gfitness.lv/ee/Spring-battle-2011-estonia/.

BODYCOMBAT 47 tracklist:

1a: Dynamite (Kritikal Mass Radio Edit)Jason Born
1b: Love The Way You Lie (KM Hands Up Remix)Other Ego
2: Let Me Hear You ScreamKartsy Wolfbain
3: Make You MineLisa Lowe & BamBam
4: Fire – Scooter
5: The Warriors Code – Dropkick Murphys
6: Feels Like A Prayer (Clubstar Remix) – Meck feat. Dino
7: You’re Going Down – Badlands Inc
8: Release Me – Linzi Paul
9: Beautiful Monster (Full Vocal La La Sessica Mix) – Mick Lion
10: Just The Way You Are – Bruno Mars

Hetkel tundub, et iga uue kavaga läheb kogu väljalase kiiremaks ja kiiremaks. Vahel ma tõesti tunnen puudust vanematest lugudest, mis olid rahulikumad ning lasid kava korralikult nautida. Selles kavas, nagu ka paaris viimases kavas, on hästi palju remixe. Remixid on valitud kiired ning kaasaegsed. Mina kahjuks ei leidnud enda jaoks nende hulgast ühtegi lemmikut. Lugude poolest tundub antud kava täiesti kohutav aga samas mine tea, võib-olla tundub kava parem, kui muusika ja liigutused kokku saavad. Nüüd siis jääb üle ainult kava ära oodata. Loodame, et kava kokku koos muusikaga on hea.

Monday, March 7, 2011

Naistelt naistele

Viimaste päevade aur on läinud üritusele Naistelt naistele.

http://naistepaev.ee/

Tuesday, March 1, 2011

Raamatukuu veebruar

Marisa Chenery - Jager's Mate (2010)**
Marisa Chenery - His She-Wolf warrior (2009)**
Marisa Chenery - Mated to A Wolf (2009)**
Christine Warren - Big Bad Wolf (2009)**

*Kodus raamaturiiulis
** E-Boooks