Thursday, April 14, 2011

BE STUPID

Jälle midagi andekat.

Diselil on kampaania või õigemini oli juba ammu aga mina juhtusin seda alles nüüd nägema. Soovitan vaadata :)

Kas andekus seisneb ilusate piltide tegemises?

Kas andekus seisneb ilusate piltide tegemises?

Juhtusin nägema linki ühe fotograafi kodulehele - http://www.jarekj.com/

Väga ilusad minu arust ka väga andekad fotod ja kuna ise ei oska küll nii ilusaid teha, siis minu arvamuse kohaselt seisneb andekus ilusate piltide tegemises :)

What if...

Sain lugemiseks Neil Geimani ühe raamatu ja kuna ma pole sellest autorist midgi varem kuulnud, siis tekkis huvi. Huvi pärast guugeldasin autori nime ning jõudsin tema kodulehel, kus juhtusin lugema just seda, mis ka mind vahel huvitab.
Kust võtab üks autor oma ideed?
Oma peast! :P
What if....
Mis juhtuks kui...
Ja nii saabki üks jutt alguse? Oleks see kõik vaid nii lihtne. Lihtsalt heast ideest ei saa head raamatut, nii nagu ühest heast äriideest ei pruugi kunagi head ettevõtet saada. Mõlema taga on palju palju tööd ja vaeva, enne kui kummasti midagi konkreetset ja käegakatsutavat lõpuks välja tuleb.
Head proovimist! :)

http://www.neilgaiman.com/p/Cool_Stuff/Essays/Essays_By_Neil/Where_do_you_get_your_ideas%3F

Monday, April 11, 2011

No Strings Attached

"No Strings Attached" (2011), D: Ivan Reitman

Emma (Natalie Portman) on arst, kellel ei jää töö kõrvalt millegi muu jaoks aega. Kohates Adamit (Ashton Kutcher), muutub elu veelgi keerulisemaks. Noored otsustavad oma elu lihtsaks teha ja neist saavad sõprad koos lisadega. Kuid kas sex sõprade vahel saab toimida nii, et armastus vahel ei tuleks?

Link IMDB lehele: No Strings Attached
Link trailer: No Strings Attached

Täiesti tavaline ameerika romantiline komöödia. Mõnus vahelduseks vaadata. Sügavat sisu pole aga Kutcherist on alati silmailu :)

Sunday, April 10, 2011

I am number four

"I am number four" (2011), D: D.J Carusoe

John "Number Four" (Alex Pettyfer) on teismeline, kes pole selline nagu kõik teised ning oma annete pärast on ta tagaotsitav. Johni kaitseb Henri (Timothy Olyphant), kellega nad liiguvad linnast linna. Iga kolimine peab neid hoidma sammu võrra ees nende jälitajatest. Uude linna kolides kohtab ta Sarah'd (Dianna Agron). Noorte vahel tekib side.
Kui asjad lähevad keeruliseks, ilmub välja "Number 6" (Teresa Palmber), kellega koos peab John vainlasele vastu astuma ja üles leidma kõik, kes on sellised nagu nemad.

Link IMDB lehele: I am number four
Link trailer: I am number four

Sellest filmist ootasin ma midagi muud. Mida täpsemalt, seda ei oskagi öelda aga mitte seda mis sealt välja tuli. Ma lootsin, et film on hea, mida see ka oli aga selles filmis oli ka midagi sellist, mida ma kirjeldada ei oska. Midagi jäi nagu puudu. Kõik elemendid heaks filmiks olid olemas. Kaalun samanimelise romaani lugemist, võimalik et sealt saan kõik puuduolevad vastused.

Raamat: Pittacus Lore - I am number four

Wednesday, April 6, 2011

Peanut ja Jeff Dunham

See lihtsalt on nii naljakas, et ma pean seda jagama.

http://www.youtube.com/watch?v=IZjMgbRUsZM&feature=fvwrel

Monday, April 4, 2011

Peaceful Warrior

"Peaceful Warrior" (2006), D:Viktor Salva

Nick (Scott Mechlowicz) on arogantne sportlane kes veedab oma päevi treenides ja õhtud naiste ja alkoholiga. Nicki elu on muutumas tema jaoks üksluiseks ning ta otsib väljakutseid. Kõik tundub oleat üksluine aga seda kuni päevani, mil ta kohtab tundmatut bensiinijaamas. Socrates (Nick Nolte) on salapärane, kuid tema tarkus on midagi sellist, mida raamatutest ei õpi ja enam miski elus ei tundu olevat kindel.
Pärast traagilist pööret oma elus, peab Nick kõik oma senised tõekspidamised ümber hindama ja elu võtab hoopis teistsuguse pöörde.

Link IMDB lehele: Peaceful Warrior
Link trailer: Peaceful Warrior

Olen seda filmi korduvalt vaadanud aga nüüd avastasin, et siia polegi sellest kirjutanud. Nii hea film, täiega hea film. Nii hea film, et ma ei oskagi midagi öelda, et seda kiita. Soovitan kõigil seda vaadata aga olen üsna kindel, et kõigile see ei meeldi ja täiesti kindel on ka see, et kõik ei leia siit sama asja. Tarkuseteri tõlgendab igaüks omamoodi :)

Friday, April 1, 2011

Raamatukuu märts

Vivi Andrews - Serengeti heat (2009)**
Kindsey W. Holley - Yours, mine and Howls (2011)**
N.J. Walters - Project alpha 01 - Embracing Silence (2009)**


*Kodus raamaturiiulis
** E-Boooks