Ja ikka käin mööda Gaili blogi :P
Vaja läheb:
Brownie:
200 g tumedat šokolaadi
200 g võid
100 g suhkrut
3 muna
110 g nisujahu
Toorjuustukook:
450 g toorjuustu
100 g suhkrut
1 tl vanilliekstrakti
2 muna
Vaarikavahukoor:
3 dl vahukoort
1 sl suhkrut
200 g vaarikaid, lisaks mõned kaunistamiseks
Kuumuta ahi 170 kraadini.
Brownie:
sulata šokolaad vesivannis. Vahusta toasoe pehme või suhkruga, lisa
ükshaaval vahustades munad. Sõelu ja sega ettevaatlikult juurde jahu,
viimasena lisa sulatatud šokolaad.
Vala tainas küpsetuspaberiga vooderdatud vormi ja silu pind noaga tasaseks.
Toorjuustukook:
sega toorjuust suhkru ja vanilliekstraktiga aeglaselt ühtlaseks,
seejärel lisa edasi vahustades ükshaaval munad. Võid ka kiiremini
vahustada, kuid mitte pikalt, sest toorjuust võib vedelaks minna.
Kalla ettevaatlikult vormi brownie peale ja silu noaga tasaseks.
Küpseta 170-kraadises ahjus 30-40 minutit, kuni toorjuustukook on katsudes kõva ja servadest kergelt kuldne.
Võta koogivorm ahjust välja, kata kinni ja pane paariks tunniks kuni üleöö jahedasse.
Vahukoorekate: vahusta vahukoor, suhkur ja vaarikad kõvaks vahuks. Kata kook vaarikavahuga ning kaunista tervete vaarikatega.
Mulle vist sobib nii, et väga õhuke kiht brownie põhja ja rohkem toorjuustukatet:) Aga mõnus mahlane kook igatahes!
Mulle vist sobib nii, et väga õhuke kiht brownie põhja ja rohkem toorjuustukatet:) Aga mõnus mahlane kook igatahes!
No comments:
Post a Comment