Tuesday, December 8, 2009

Bandslam

Bandslam 2009, režissöör Todd Graff

Tegemist on siis täiesti tüüpilise ameerika noortefilmiga.
Midagi sügavamõttelist, ilusat või keerulist sellest filmist küll pole mõtet otsida. AGA üks väga mõnus ajaviide. Sai nalja ja üldse kaasa mõtlema ei pidanud. Pärast pikka ja väsitavat päeva just üks hea film.

Veidi siis filmi sisust. Kuna filmi Eesti veel pole, siis kirjutan väga lühidalt.
Will Burton (Gaelan Connell) on üks tavaline teismeline. Teismeline Will on aga teistsugune, tema elab omas mullis, mis on tädetud muusikaga. Selle tõttu on ta aga kiusatud koolis.
Kui Willi Ema Karen Burton (Liza Kudrow) saab uue töökoha New Jersey's, avastab Will uues koolis, et vanad klikid ikka kehtivad - nohikud seltsivad nohikutega ja populaarsed populaarsetega. Aga siin koolis on midagi teistsugust - reck-n-roll elab, seda hingatakse nagu õhku siin.
Will esimeseks sõbraks saab teistsugune autsider Sa5m (Vanessa Hudgens). Mõlemale tuleb üllatusena kui kooli kõige populaarsem tüdruk Charlotte (Alyson Michalka) pöördub Willi poole abi saamiseks, et moodust bänd, millega "Bandslam" võistlusest osa võtta. Bändslam on sealkandis võistlus, mis on suurem kui Ameerika jalgpall Texases.

Link IMDB lehele: Bandslam
Link trailer: Bandslam treiler

Kogu film keerlebki siis bändi moodustamise ja noorte omavaheliste suhetete ümber. Ja loomulikult siis finaaliks Bandslam võistlus.

Film saigi tegelikult ette võetud muusika pärast. Selle koha pealt pettuma ei pidanud aga midagi head seal nüüd ka polnud. Igati mõnus ajaviide.


No comments:

Post a Comment