Thursday, May 27, 2010

Iron Man 2

"Iron Man 2" (2010)Raudmees 2, Režissöör: Jon Favreau

Nagu aru võib saada on tegemist 2008 aastal esilinastunud Raudmees filmi järjega. Nagu ikka tehakse filmile, mis osutus edukaks järg.
Raudmees 2 sisu keerleb põhiliselt selle ümber, et miljardär Tony Stark (Robert Downey Jr) teatab, et tema ongi Raudmees. Sellele järgneb loomulikult suur hunnik kisa ja kära, sest nii valitsus, press kui ka avalikkus avaldavad survet, et ta jagaks oma leiutisi terve maailmaga. Tony aga ei taha Raudmehe soomuse alla peidetud saladusi avalikustada, sest kardab, et informatsioon võib sattuda valedesse kätesse. Kuigi Starki käitumine tundub kohati täiesti põhjanedamatu ja isegi lapsik, siis lõppkokkuvõttes võib filomi üle keskmise heaks lugeda. Pepper Pottsi (Gwyneth Paltrow), kes on Sarki assistent a hiljem korporatsiooni juht - roll jääb seekord filmis täiesti mõistetamatuks. Sisuliini oleks võinud natuke rohkem sügavutti minna ja asjasse rohkem tähendust tuua. Hetkel jääb see sisuliin väga pealiskaudseks.
Selles filmis mängu kurikaela Mickey Rourke (”Maadleja”) ja minu arvamuse kohaselt sobib ta sinna lihtsalt suurpäraselt. Üks väheseid tõsiseltvõetavaid tegelasi.
Scarlett Johanssoni puhul tundus, et ta toodi filmi lihtsalt nime ja välimuse pärast. No sorry, sellesse rolli oleks võinu mõni vähemtuntud näitlea ka täiesti tobida. Aga pea igal filmiplakatil on Johanssoni foto. Ja tema tegelaskujul oli nii väike roll filmis. Lihtsalt müstiline.

Järje kohta täiesti vaadatav film. Sama elamust loomulikult ei saa kui esimese filmi puhul aga actionit saab ning asju lastakse õhku.

Link IMDB lehele: Iron Man 2
Link trailer: Iron Man 2

No comments:

Post a Comment