Saturday, September 26, 2009

21. sajand ehk ka Sebe bussides on internet.

Sõites liinil Tartu-Tallinn tuleb tõdeda, et meil on tõesti käes 21 sajand. Isegi kaugsõiduliinidel on olemas juba internet. Igal pool on internet. Kas see tähendab, et inimesed käivad igal pool juba arvutid kaenlas ja elu ilma Internetita on muutunud välja kannatamatuks? Igatahes väike boonus on see siiski, kui sul juhtub arvuti käepärast olema, siis on kergem see 2.5 h mööda saata.
Eilse päeva põhiteemaks oli siis pulm. Ilusad on pulmad aga tuleb taaskord tõdeda, et inimesed on ikka väga erinevad ja kõigest ei peagi aru saama. Mõned asjad on lihtslat liiga müstilised, et neid üldse aru peaks saama. Ja mõnes vist isegi ei tahaks aru saada.

Bussis ajaviiteks juhtusin lugema postimeest ja kuna pilt tundus olevat teistsugune ja loo pealkiri oli intrigeeriv, siis lugesin artliklit tüübist keda nimetatakse Gootilibks. Mingi tegelane supersaatri saatest. Kuna saadet ise ei vaata, siis selle kohta kommenteerida ei oska. Aga intervjuu ise oli päris huvitav. Küsimused olid esitatud lugejate poolt ja vastatud G poolt. Täitsa uskumatu, kui vaadata küsimusi ja vastuseid, siis vastused olid palju intelligentsemad kui küsimused. Uskumatu kui palju eelarvamusi on eestlastel.

Seega tänase päeva mõtlemapanev artikkel: Gootilibu intervjuu elu24

No comments:

Post a Comment