Monday, October 11, 2010

The Twilight Saga: Eclipse

"The Twilight Saga: Eclipse" Videviku saaga: Päikesevarjutus (2010), D: David Slade

Tegemist on Twilight saga kolmanda osaga. Kuuldavasti tuleb saaga viimasest osast Breaking Dawn kaks filmi.
Seekordne osa keskendub vampiiride ja libahuntide vahelisele vaenule ja lähenevale sõjale. Vaen saab hoogu juurde kuna Jacobi tunded Bella vastu aina tugevnevad ning see ei meeldi Edwardile. Kuid kui Seattles'is hakkavad inimesed kaduma ühe kiiremini on selge, et tulemas on midagi kohutavat. Et kaitsta Bellat moodustavad vampiirid ja libahundid kokkuleppe - ajutise vaherahu Bella kaitsmise hüvanguks.
Kuid neid ähvardav hädaoht võib olla liiga suur, et isegi kahe klanni ühistest jõupingutustest ei pruugi seekord küllalt olla.

Peab ütlema, et seda filmi kohe kuidagi ei suutnud vaadata. Nüüd siis lõpuks ka minul see nähtud.
Suuri ootusi filmi suhtes enam polnud, oli lihtslat mõte see ära vaadata, kuna eelnevad osad on nähtud ja raamatud loetud.
Mida siis sell kohta öelda. Jasper on üllatavalt hea tegelane selles osas. Kui esimeses osas oli ta selline kahtlane ja jäik, siis selles osas meeldis ta mulle kohutavalt. Veel üks väga lahe lisa on loomulikult wolf pack, mis juba eelmises osas oli lihtsalt võrratu. Ja seekord oli Rosalie niiöelda inimlikum. Seega need tegelased tegid sellest osast vaadatava filmi. Pattinson on jätkuvalt kange ja tema näoilmed on lihtaslt piinatud. Teda vaadata on juba valus ja ega Stewarti näitlemine ka väga parem pole. Kui poleks neid eelneavdi tegelasi, siis saaks ühe väga masendava filmi.

Link IMDB lehele: The Twilight Saga: Eclipse
Link trailer: The Twilight Saga: Eclipse

No comments:

Post a Comment