Thursday, September 22, 2011

Switched at birth TV show

"Switched at birht" (2011-...) ABC Family TV series.

Sari räägib kahest teismelisest tüdrukust, kes sattusid sünnitusmajas vahetusse.
Bay Kennish (Vanessa Marano) kasvas rikkas perekonnas koos mõlema vanema ja vennaga. Daphne Vasquez (Katie Leclerc) on üksikema laps, kes kasvas üles vaese linnaosas. Daphne kaotas kolmeaastasena meningiidi tõttu kuulmise, mille järel isa perekonna maha jättis ning Daphe ema pidi tüdrukut üksi kasvatama hakkama.
Aastaid hiljem peab Bay koolis tegema vereproovi, et välja selgitada mis veregrupp on temal ja ta vanematel. Katse tulemusena selgub, ning nende veregrupid ei kattu ning perekond hakkab uurima ning aastaid tagasi toimnud vahetus tuleb ilmsiks. Asjad lähevad keerulisemaks, kui kaks perekonda kohtuvad ning otsustavad ühel krundil elama hakata. Kenneshid peamajas ning Vasquezid nende külalistemajas, et tüdrukud saaksid oma pärisvanemaid tundma õppida.

Sarjas mängib veel kurt Sean Berdy Daphne parimat sõpra Emmettit ning High School Musicalist tuntud Lucas Grabeel Toby Kennishit.

Seriaali koduleht: Switched at birth Official TV show site
Link IMDB lehele: Switched at birth TV show
Link trailer: Switched at birth TV show

Tegemist oli ABC järjekordse suvesarjaga. Ma ei tea miks nad nii teevad, et suvesarju filmitakse 10 osa ja siis võib-olla jätkatakse. Suvesarjad on siiani osutunud palju paremateks kui need, mis sügisel algavad. Suvesarjad on mõnusad kerged ja hästi pinget maandavad. Selle sarja puhul on hea uudis see, et s
arja jätkatakse ja edasisi osi hetkel fillmitakse.

No comments:

Post a Comment