Monday, October 3, 2011

Hart of Dixie TV show

"Hart of Dixie" (2011-...) CW TV show.

Doktor Zoe Hart (Rachel Bilson) peab aastaks kolima Alabama väikelinna, et töötada üldarstina, kuna tema arstikarjäär sai ootamatu tagasilöögi. Olude sunni jäi ta ilma praktika kohast NYC kõige prestiizemas haiglas ja nüüd tulebki tal aasta mujal praktiseerida. Kuna kõik kohad NYC on hõivatud, siis ei jää Zoeil muud üle kui kolida aastaks Alabamasse, et õppida, mida tähendab olla arst väikelinnas.

Seriaali koduleht: Hart of Dixie Official TV show site
Link IMDB lehele: Hart of Dixie TV show
Link trailer: Hart of Dixie TV show

Kas minu uus lemmiksari?
Selle sarja esilinastust ootasin ma päris kaua. Vaadates esimese osa treilerit tekkis hull tahtmine seda näha. Tükk aega pole midagi mõnusat ja kergelt tulnud. Draamad ja tõsielusarjad pole minu rida aga selle eest noorterasjad ja komöödiasarjad juba rohkem. Õhtune seriaalivaadatavus peaks olema stressivaba ja pingeid maandav.
Esimene osa seriaalil oli hästi mõnus, tegelased nauditavad ja natuke oli ka juba aimata mõninaid sisuliine, millest kindlasti tulevikus veel räägitakse.
Sarja teise osa, mis esilinastus nüüd esmaspäeval USAs, ei onud enam nii huvitav, kuid vaadatav sellegipoolest. Vähemalt on põhjust sellel seriaalil silma peal hoida. Mõnus kerge ajaviide.

No comments:

Post a Comment