Wednesday, December 7, 2011

Body of Proof TV show

"Body of Proof" (2011-2013) ABC TV show

Mida teeb maailmakuulus ajukirug, kui ta kaotab autoõnnetuse tagajärjel võime opereerida? Vahetab lihtsalt karjääri? Hmm...oleks see vaid nii lihtne. Mida osab teha ajukirurg?
Nii ei jäägi endisel ajukirurgil Megan Hunt'il (Dana Delany) muud üle, kui vahetada oma särav karjäär millegi muu vastu välja. Nii saabki naisest koroner, kelle uurimismeetodid on väga ainulaadsed aga keda huvitab tavapärane kui vaja on tabada mõrvar. Ja nii mõnigi kord on naise ainulaadne lähenemine abiks mõrva lahendamisel. Meetodid pole olulised, kui pahad saavad oma teenitud karitustuse ja mõrval lõpetab trellide taga.

Seriaali koduleht: Body of Proof Official TV show site
Link IMDB lehele: Body of Proof TV show
Link trailer: Body of Proof TV show

Mul on jube hea meel, et sellest eraldi sari tehti. Kunagi Castle kahes episoodis (2 hooaja 17 ja 18 osa http://www.youtube.com/watch?v=rcWaRt-fhA0) mängis sama näitleja karmi agenti Jordan Shaw'd, kelle meetodid olid ebatavalised. Nüüd on sama kontseptsiooni kasutades tehtud eraldi sari. Yeiii, jälle midagi põnevat vaadata.

Update:  Sari sai kesta 3 hooaega ning märtsist 2011-mai 2013 tehti kokku 42 episoodi, pärast mida sarja tootmine lõpetati.

No comments:

Post a Comment