Monday, January 9, 2012

Alphas TV Show

"Alphas" (2011-2012) Syfy TV Show, Loojad: Zak Penn, Michael Karnow

Sari räägib andekatest inimestest ehk alphadest, kellele on sündides looduse poolt lihtsalt antud midagi natuke lisaks. Koos moodustavad nad meeskonna, kus iga liige on omamoodi vajalik ja ainulaadne. Kõigil neil on omadused, mis on omamoodi natuke võimendatud ja mis lasevad neil teha tavaliste inimeste jaoks üleloomulikke asju.
Loomulikult on maailmas ka alphad, kes kasutavad oma võimeid halva tegemiseks ja meeskonna ülesanne ongi need alphad leida ja peatada. Kui politsei jääb jänni, kutsutaksegi alphad.
Mis saab aga siis, kui sa ei usalda isegi oma valitsust mitte? Mis saab siis kui sa ei tea kummal pool sa võitled? Mis saab siis kui sulle tundub, et see pool mille jaoks sa kogu selle aja võidelnud oled ei olegi õige pool?



Seriaali koduleht: Alphas Official TV show site
Link IMDB lehele: Alphas TV show
Link trailer: Alphas TV show

Update: Veel üks suveseriaal, mida algselt tehti 11 osa ja mida väidetavlt rohkem teha ei plaanitud. Viimastel andmetel aga on tellitud sariast 2 hooaja jaoks 13 osa. Pärast 13 seriaali tootmine lõpetati ning seriaali lõpp jäi väga nõme ehk lahendust ei olnud ja lõpp oli poolik, kuna loodeti, et sarja tootmist ikka jätkatakse. Kokku on seriaalist siis 2 hooaega ja 24 episoodi.

No comments:

Post a Comment