Monday, February 6, 2012

Chalet Girl

"Chalet Girl" (2011), D: Phil Traill

Kim Matthews (Felicity Jone) on endine rulasõidu tšempion, kelle karjäär algas noorena ja lõppes veel enne, kui neiu sai 18. Nüüd on Kim 19 ja töötab töökohal, mis ei vii kusagile, et toetada oma isa.
Kui neiule pakutakse töökohta Šveitsi alpides rikka perekonna koduabilisena 4 kuuks, siis neiu võtab rahapuudusel töökoha vastu. Kuigi Kim ei oska ei suusata aga lumelauaga sõita, siis töö on töö.
Algul on Kimi jaoks harjumatu kliima, inimesed ja ka rikas perekond, kes mägimajas vahel puhkamas käib, siis vaikselt hakkab neiu lumiste nõlvadega harjuma. Ka mäed on võrratud, kui sa oskad neid hinnata. Kui pole just vaja tööd teha, siis midagi muud peale suusatamise pole mägises külas mida muud teha ja ka Kim õpib lumelauaga sõitma ja selgub et lumelaud ja rula on suht sarnased. Ja kui sa juba korra laual püst püsid, siis muu vajab lihtsalt harjutamist. Kim otustab treenida, et võita kohalik lumelaua võistlus, et teenida isa toetamiseks lisaraha. Kahjuks aga on oma hirmude ületamine raskem, kui Kima algul arvas ja loomulikult toob rohkeld sekeldusi rikka perekonna perepoeg Jonny (Ed Westwick), kes on küll kena aga kihlatud kellegi teisega.

Link IMDB lehele: Chalet Girl
Link trailer: Chalet Girl

Täitsa vahva film vahelduseks. Silmailu pakuvad lumised mäed ja loomulikult Ed Westwick.

No comments:

Post a Comment