Tuesday, October 9, 2012

Tomati-läätsepada

Kunagi proovisin läätsi aga nende maitse oli ikka täiega imelik.

Nüüd siis proovisin uuesti tomati-läätsepada:

1-2 sibulat
1 küüslauguküüs
1 purki purustatud tomateid
soovi korral mõned värsked tomatid
2 dl punaseid läätsi või rohelisi
õli praadimiseks
sool
pipar
tsilli

Prae sibul ja küüslauk poti põhjas õlis kuldseks, lisa läätsed (rohelisi tuleb eelnevalt keeta poolpehmeks, punased võib kohe lisada), kuumuta läätsi koos sibula-küüslauguseguga paar minutit. Seejärel lisa hakitud värsked tomatid, purustatud tomatid, soovi korral natuke vett (läätsed vajavad paisumisruumi). Keeda tasasel tulel u.20 minutit, kuni läätsed on pehmed. Maitsesta soola ja pipra ning tsilliga.

Välimus sellel just suurem asi pole ja pilt ei tulnud ka just kõige parem aga maitse on sel hea. Soovitan täitsa järele proovida:)
Head isu!

No comments:

Post a Comment