Kunagi proovisin läätsi aga nende maitse oli ikka täiega imelik.
Nüüd siis proovisin uuesti tomati-läätsepada:
1-2 sibulat
1 küüslauguküüs
1 purki purustatud tomateid
soovi korral mõned värsked tomatid
2 dl punaseid läätsi või rohelisi
õli praadimiseks
sool
pipar
tsilli
Prae sibul ja küüslauk poti põhjas õlis kuldseks, lisa läätsed (rohelisi tuleb eelnevalt keeta poolpehmeks, punased võib kohe lisada),
kuumuta läätsi koos sibula-küüslauguseguga paar minutit. Seejärel lisa hakitud värsked tomatid, purustatud
tomatid, soovi korral natuke vett (läätsed vajavad paisumisruumi). Keeda tasasel tulel
u.20 minutit, kuni läätsed on pehmed. Maitsesta soola ja pipra ning tsilliga.
Välimus sellel just suurem asi pole ja pilt ei tulnud ka just kõige parem aga maitse on sel hea. Soovitan täitsa järele proovida:)
Head isu!
No comments:
Post a Comment