Saturday, March 24, 2012

Kolm õde

"Kolm õde" on Eesti Draamateatris mängitav teatritükk.

Rohkem infot: http://www.draamateater.ee/kolm-ode

Lavastaja Hendrik Toompere jr
Kunstnik Ervin Õunapuu (külalisena)
Muusikaline kujundaja Liisa Hirsch

Osades Mait Malmsten, Liis Haab (külalisena), Kersti Heinloo, Merle Palmiste, Marta Laan, Taavi Teplenkov, Jan Uuspõld, Hendrik Toompere jr jr, Rein Oja, Raimo Pass, Jüri Tiidus (külalisena), Mihkel Kabel, Tõnu Aav või Lembit Ulfsak, Ester Pajusoo.

Ütleme nii, et käisin vaatamas ja siiani ei tea, mis oli selle tüki mõte. Kui mõte oli näidata kuidas 3 naist aega veedavad siis nii vist võibki selle kokku võtta. Tükk oli minu jaoks liiga roosamannaline ja naiivne. Ja seda räägin mina, kes ma vaatan palju Holliwoodi komöödiaid ja romantilisi filme. Kas seda võiks kõrvutada Cartlandi teostega? Ojaaa, kuigi tegemist on hoopis teise asjaga ja teise ajastuga jne aga see naiivsus oli ka siin olemas.
Kui ma arvama hakkan, siis vist taheti või püüti teosega öelda, et kõik me püüdlema millegi kättesaamatu poole aga elu oma keerdkäikude teeb oma korrektuurid. Alati see müstiline miski, mille poole püüeldakse ei ole kättesaadav ning vahel ka üldse selline nagu me sed arvasime. Palju parem antud teema käsitlus on hiljuti just uuesti vaadatud filmis Peaceful Warrior. Seda filmi soovitan küll kõigil vaadata, teatritükki aga mitte :(

No comments:

Post a Comment