Tuesday, July 10, 2012

THESE day's

 Mõnikord on lihtsalt SELLISEID päevi ehk THESE day's, et sa mõtled, et oleks teanud, et tegemist on ühe SELLISE päevaga, sa poleks hommikul voodist välja tulnudki. Mõtled, et oleks tassi tee või kohvi ja hea raamatuga lihtsalt päev otsa voodis vedelenud ja nii olekski üks SELLINE päev õhtusse saanud. Olete keegi veel sama asja peale mõelnud? No mina olen. Eriti mõtlesin ma sellele eelmisel pühapäeval.
Hommikul ärgates ei näinud küll kuidagi välja, et tegemist on ühe SELLISE päevaga. Ah et missuguse? No ikka selle kõige "vahvamat" sorti päevaga. Ühe sellise päevaga, kus sa tagant järele mõtled, et polnudki  vist kõige hullem aga sel hetlel oleks võinu hommikul voodisse jääda.
Kas siit tulebki see väljend, et kui juba sajab, siis kallab? Võimalik. Miks on alati nii, et kui miagi juhtub, siis juhtub ikka korraga? On keegi sellele mõelnud? Ju siis on vaja, et kõik jamad saaksid korraga kaelast ära, et ülejäänud aega nautida :)

Pühapäeva hommik nägi välja nagu iga tavaline pühapäeva hommik. No need mis kodus saab veeta. Mõnusalt kovitassi taga mõnuledes...mmmm lihtsalt võrratu. Oleks veel ilus päiksetõus ja tool kusagil aias ja asi oleks veel ilusam aga see selleks. Naudime lihtsalt pühapäevahommikust kohvi.
Hommikused uudised lugemata ja panen siis arvuti tööle ja toitejuhtme taha. Järsku hakkab sellist kärsahaisu ja tossu tulema, et selline tunne, et no nüüd läheb arvuti põlema. Juhe ruttu seinast välja aknad lahti. Poleks eriti vahva ju suitsuandur tööle lasta ja siis see kisaks. Väike paanika, et no NÜÜD läks arvuti :S
Veidi nokitsemist ja toitejuhe tuli tagant ära ja katsetasin arvutit ilma selleta käima saada, õnneks aku mingi 7% ulatuses veel toimis. Tundub, et arvuti nüüd jäi terveks. Huhh...vähemalt midagi.
Järgmisena siis sammud kaubanduseskuse poole, kus üks vahva kõikide vidinatega universaalne toitejuhe  maksis 45 eurot. Juhuuu....veel üks väljaminek, millega ei olnud arvestanud. Aga halvimal juhul oleks pidanud arvutit asendama hakkama, niiet seekord loeme end õnnelikult pääsenuks.



1 comment:

  1. Hmmm ... See jutt on kuidagi poolik, midagi jäi puudu. Midagi oli nagu veel :D

    ReplyDelete