Saturday, November 7, 2009

05.11.2009 Rock Carfe

Silmaringi laiendus ehk kuidas satutakse kohtadesse kuhu tavaliselt ei satuks.
Neljapäeva õhtul oli õnn sattuda Rock Cafesse.
Teistsugune klubi kui tavalised Tallinna või Tartu klubid. Kursavendade initsatiivil olin nõus tegema midagi teistsugust.
Neljapäeva õhtune bändivalik oli väga teistsugune, kui see mida tavaliselt kuulan. Nimelt esinesid neljapäeval Külalised ja Def Räädu. Absoluutselt ei ole minu stiil. Nimelt on siis tegemist nagu mina aru sain eesti räpiga. Def Räädu tundus olevat stiilipuhtam räpp kui Külalised. Külalised kaldusid esimese kuulamise järgi olevat midagi palju enamat. Muusikas jäi kõlama väga palju räppi, samuti ka jazzi. Kuida veel oli tunda pisut souli, fanki, rokki, bluusi, kantrit ja reggaet.
Kahjuks kui muusika asjatundja sõna võtta ei saa, kuna puuduvad teadmised. Aga laivis olid nad väga head. Oli näha, et inimesed teevad seda, mida neile meeldib teha.
Kummaline oli ainult see, et publik oli väga noor. Ei tea kas see on tavaline aga sel õhtul oli see igatahes nii. Väga vanuri tunne tekkis. Aga minu muusikamaitset sai nüüd vähemalt avardatud. Arvan, et igapäevaslet neid kuulama ei hakka aga vähemalt oskan nüüd kaasa rääkida kui keegi mainib neid nimesid. Ja hea on ju teada, mis Eesti muusikamaastikul toimub

No comments:

Post a Comment