Sunday, November 22, 2009

Probleemid paradiisis

Couples Retreat 2009, režissöör Peter Billingsley

Nelja abielupaari ootab ees puhkus kaunil troopikasaarel asuvas luksuslikus kuurortis. Üks paaridest läheb sinna, et päästa oma abielu, ülejäänud aga on huvitatud päikesepaistest, pidudest ja rannamõnudest. Paraku saavad nad juba esimesel õhtul teada, et teraapiast osavõtt on kohustuslik. Ühekorraga tundub, et allahindlusel on tegelikult üsnagi kõrge hind! Järgneb tõsine jõukatsumine saarel kehtivate reeglite, kiusatuste, abikaasade ja ka loodusjõududega.

Link IMDB lehele: Couples Retreat
Link trailer: Couples Retreat trailer

Ma ei tea mida mina sellest filmist ootasin aga millegipärast ootasin ma midagi hoopis teistsugust. Treiler tundus naljakas ja lõbus ja sisu paistis asjal ka veidi olevat. Aga jah film oli kahjuks väga keskpärane. Sai natuke nalja ja päris hästi viis mõtted mujale aga sellist mõnusat filmielamust seekord kahjuks ei saanud. Loodan, et järgmise filmiga läheb paremini.
Ühe hea asja ma siiski leidsin selle filmi juures. Sountrack oli küll kohutavalt mõnus. Kui filmi sisus jättis külmaks, siis aega-ajalt tabasin end hoopis muusikale keskendumas. Seda pole ka ammu juba juhtnud, et film ei köida aga muusika jääb kõrvu kõlama.
Panen siia lingi ühe lemmikuma looga: Rahman - Sajna

No comments:

Post a Comment