Monday, June 21, 2010

Immortal Wolf

Bonnie Vanak "Immortal Wolf" (2009) Surematu hunt

Veel üks raamat Nocturne'i raamatute seeriast.

Emeily Burke'il on anne, surmav anne. Igaüks keda ta puudutab, sureb. Ja tänu sellele on ta oma rahva sest pagendatud ja elab erakuna oma rahva maade ääreala metsades. Kogu läbielatule on Emily'l palju põhjuseid

Raphael Robichaux on Harley'ga sõidev Cajun libahunt, kelle ülesandeks on ohverdada naine, kes on toonud Draicona libahuntide klannile kaela needuse ja kellel on "surmapuudutus".

Kuid kohates Emily'ga pole Raphael üldse kindel, et Emily needus on selline nagu talle algul on öeldud. Ja "surmapuudutus" ei olegi surmav vaid naise veri on hoopis elusid taastav. Midagi siin ei klapi. Raphael peab veenma Emily't ennast usaldama ja asjas selgust saama enne, kui keegi sureb. Ja aindult nii saab täidetud iidne ettekuulutus ja ennekuulmatu kurjus hävitatud.

Mind on lihtne õnge võtta, kui raamatu tutvustuses on ära mainitud sõna Harley. Rohem minu jaoks polnudki vaja. Samas raamatus on palju muudkui kui mürisevad mootorrattad ja sisu on üllatav ning teistsugune. Lugemine läks kiirelt ning ladusalt.

Raamatut lugesin inglise keeles ja hetkel Eesti keelde seda tõlgitud ei ole.

No comments:

Post a Comment