Friday, June 4, 2010

Prince of Persia: The Sand of Time

"Princ of Persia: The Sands of Time" (2010) Pärsia Prints:Ajaliiv, R:Jerry Bruckheimer

Üldiselt on vähe filme, mille linastumist ma ootan. See oli siis üks nendest . Ja ma ei pidanud pettuma. Üle pika aja üks hea film.
Olen üldse üks suur Kariibi mere piraatide fänn ja sellelt filmilt ootasin samapalju. Ja ei pidandu pettuma. Väga hea film on. Täpselt minu maitsele. Selle koha pealt loodan, et nad teevad sellele filmile ka järje :) Oleks vähemal tore.

Film räägib Pärsia printsis Dastanist (Jake Gyllenhaal), kes pole küll sünni poolest prints aga sellegipoolest on ta tõeline Pärsia prints. Alati ei peagi sündima printsina aga saatuse keerdkäikude tahtel saab temast Pärsia prints.
Pärsia on võimas kuningriik, mis aina laieneb ja printsid on saadetud seda kaitsma ja laiendama. Nad ründavad Alamati linna, mille printsess Tamina (Gemma Arterton ) kaitseb pistoda, mille abil on võimalik aega tagasi pöörata. Dastan saab pistoda endale aga pistoda himustab keegi veel. Keegi, kes on valmis kõike tegema, et pistoda enda kätte saada. Salakaval vaenlane tahab enda valdusesse saada maagilise pistoda, mis võib valla päästa Ajaliiva. See on iidne kingitus jumalatelt, mis laseb aega tagasi keerata ning annab selle omanikule võimu terve maailma üle.

Rohkete võistlusstsseenide, paljude eriefektide ja meeltu tempoga seiklusfilm. Kellel meeldisid Kariibi mere piraadid, siis seda filmi te täitsa jumaldate. Selle filmi puhul oli minu jaoks treiler kahvatum kui film ise. On väga palju filme, kus treileris on kõik hea ära toodud ja film ise jääb selle kõrval väga kahvatuks. Üks väheseid siis, kus seda õnneks ei juhtunud ja film oli palju parem.

Link IMDB lehele: Prince of Persia: The Sand of Time
Link trailer: Prince of Persia: The Sand of Time

No comments:

Post a Comment