Sunday, June 20, 2010

Last of the Ravens

Linda Winstead Jones "Last of the ravens" Viimane Ronk, Ilmunud 2010

Tegemist on Nocturne sarja raamatuga, mis on paranormaalne sari. Eestis peaks selle sarja üks raamat jõudma ka tõlgituna raamatupoodidesse - The Vampire Affair.

Bren Korbinian on ainulaadne, sest ta on viimane oma rahva seast - rongarahvast. Ta on erak, kes on leppinud oma saatusega, et oma elupäevade lõpuni peab ta veetma üksi. Elades "oma" mäe peal, on ta eluga rahul, kuni päevani mil naabrusesse tuleb puhkama Miranda Lynch.

Miranda räägib vaimudega, aidates neid kes on hädas. Ja nii on ta ennast inimestest eraldanud, sest kes tahaks suhelda naisega, kes räägib vaimudega. Ja nii ongi Miranda leppinud, et ainukesed kellega ta suhtleb on surnud.

Miranda ja Breni teed ristuvad ning alguse saab meeletu tormijooks ajaga oma elu eest, sest neid jälitab organisatsioon, mis tahab maailma vabastada "ebarditest" nagu Bren ja Miranda. See organistasioon ei kohku tagasi millegi ees, et olla kindel, et Brenon on viimane Korbiniani klannist maa peal. Kaasa arvatud mõrv...

Midagi teistsugust jälle. Vahepeal hakkasid kõik raamatud juba suht samasuguse sisuga olema ja teemad korduma. Selle raamatu sisu ja teema oli midagi uut. Seega oli huvitav lugeda ning lõpp ei olnud niivõrd ette aimatav.
Raamatut lugesin inglise keeles ja Eesti keelde seda hetkel minule teadaolevalt tõlgitud ei ole.

No comments:

Post a Comment