Sunday, September 5, 2010

My fake Fiance

"My fake Fiance" (2009), D: Gil Junger

Jennifer (Melissa Joan Hart) ja Vince (Joseph Lawrence) on kaks küünikut kes ei usu armastusse ning abielusse. Vince on oma hasartmänguvõlgade tõttu gängsteri poolt tagaotsitav ja võib iga hetk surma saada ning Jennifer ostis omale korteri mida ta tegelikult endale lubada ei saa. Asja teeb veel hullemaks see, et kolimise päeval varastatakse Jenniferi kolimisauto kogu tema varaga. Jenniferil on nüüd tühi korter ja puudub raha asjade asendamisek, Vince'il on mänguvõlad, mis ta peab tagasi maksma, et ellu jääda. Koos otsustavad nad korraldada võltskihluse ning võltspulmad, et Jennifer saaks korterisse vajalikud asjad ning Vince vajaliku raha, et oma võlad ära maksta.
Kuida mõne saatuse keerdkäigu tõttu ei lähe kõik nii nagu esialgselt plaanitud.

Sellest fimist võib saada minu lemmikfilm. Lihtslat nii armas film. Ma võiks vist selle kohta pikalt ja laialt kõike head kirjutada. Eriti meeldivad mulle koos Hart ja Lawrence. Nad lihtsalt sobivad nii hästi.

Minu listis 10/10. Mõni on lihtsalt nii hea :)

Samas eelmine film, mida samalt lavastajalt vaatasin oli lihtsalt nii kohutav. Niiet ei ole midagi, et sama lavastaja filmid on kas head või halvad.

Link IMDB lehele: My fake Fiance
Link trailer: My fake Fiance

No comments:

Post a Comment