Sunday, September 19, 2010

The Sorcerer's Apprentice

"The Sorcerer's Apprentice" (2010), R: Jon Turteltaub

Kauges minevikus oli võlur Merlinil 3 õpilast - Balthazar Blake (Nicolas Cage), Maxim Horvathi (Alfred Molina) ja Veronica (Monica Bellucci). Kuid Horvath tahtis rohkem võimu ja moodustas liidu Merlini vaenlase Morganaga ning nii viiski see metsiku võitluseni hea ning kurja vahel, kus Veronica vangistas oma elu hinnaga Morgana.
Nüüd on Balthazar meisterlik võlur, kes elab keset tänapäevast Manhattanit, püüdes linna kaitsta oma põlise vihavaenlase Horvathi eest. Balthazar otsib Merlini otsese võimu järeltulijat, võimast võlurit, kes suudaks Morgana lõplikult hävitada. Selleks aga osutub täiesti tavaline teismeline Dave Stutleri (Jay Baruchel), kellel on ilma selletagi piisavalt palju probleeme. Nagu teismeline olla oleks lihtne, tuleb tal veel päästa maailma ja õppida kõik mida Balthazar suudab talle võlukunsti kohta õpetada ja mis peamine nüüd ja kohe. Võlur annab enda õpilasele nõiakunsti kiirkursuse ja üheskoos püüab see kokkusobimatu paar peatada pimeduse jõud. Kes ütles, et teismeline olla on lihtne.

Link IMDB lehele: The Sorcerer's Apprentice
Link trailer: The Sorcerer's Apprentice

Üks film mida ma ka ootasin väga pikka aega. Treiler tundus hästi lahe olevat aga treilerite puhul ei või kunagi teada. Film meenutas kohati väga midagi Harry Potteri stiilis aga mõnusalt hoogne ja seekord õnnestunud seiklusfilm. Minule tohutult meeldis. Nicolas Cade oli seekord täiesti hea, sest viimane film mida minul õnnestus temalt näha jättis pigem negatiivse tunde (Bangkok Dangerous), siis see film oli tasemel. Samas pean mina Cade'i õnnestunuimaks filmiks siiski filmi The Rock.

No comments:

Post a Comment