Tuesday, March 16, 2010

Omal jõul miljonäriks

Brian Tracy "Omal jõul miljonäriks" (The 21 success secrets of self-made millionaires: How to achieve financial independence faster and easier than you ever thought possible) (2001), tõlge Epp Velbri ja Kristjan Teder (2006)*

Mõtlesin algu, et postitan kusagilt Apollo koduleheküljelt raamatu lühitutvustuse ja asi tehtud. Kuid lugedes seda tutuvustust raamatupoe koduleheküljelt, sain aru et sellel pole mõtet.
Antud raamatu puhul võib igaüks leida raamatust just seda mida tema otsib. Ja samas mõned võivad seda lugeda ja mõelda, et üks mõttetumaid raamatuid üldse. Igaühele oma! Raamat annab 21 lihtsalt sammu, kuidas inimene võiks oma elule läheneda. Vastuseid küsimustele raamat ei anna, pigem tekitab neid juurde. Aga parim edasiminek on alustuseks küsimuste küsimine. Õiged küsimused võivad meid kord kaugele viia.

Veel pean mainima, et antud tõlkeraamatuga jäin väga rahule. Tõlge oli mõnusalt arusaadav ja ei häirinud. Üle pika aja üks paremaid tõlkeid. Selle raamatu puhul võin julgelt Eesti keelset tõlget soovitada :)

No comments:

Post a Comment