Sunday, March 28, 2010

When in Rome

"When in Rome" (2010) Kõik algas Roomas, Rezissöör: Mark Steven Johnson

Beth (Kristen Bell) on New Yorgis edukat karjääri tegev ambitsioonikas noor naine, kelle eluks on tema karjäär. Ta on maha matnud igasugused romantilised unelmad. Siis aga tuleb tal ette võtta reis Rooma, oma noorema õe pulma. Seal olles korjab ta armastuse purskkaevust maagilised mündid, et "päästa" need kes soovisid armastust, mis teeb ainult haiget. Sellega aga teeb ta kohutava vea, sest legend räägib, et seda tehes paneb ta sellega endasse armuma need, kes olid mündid sinna visanud: vorstimagnaat (Danny DeVito), algaja illusionist (Jon Heder), vabakutseline maalikunstnik (Will Arnett) ning eneseimetlejast modell (Dax Shepard). Aga kui ka sarmikas reporter Nick (Josh Duhamel) teda samasuguse innuga jahtima asub, ei saa Beth kuidagi kindel olla, kas mehe tunded on tõelised?

Hästi armas romantline komöödia. Sisu poolest ei erine mitte ühestki teisest romantilisest komöödiast. Teema on sama aegumatu nagu alati. Poiss kohtab tüdrukut, poiss-tüdruk armuvad, palju sekeldusi ja arusaamatusi. Kõik laheneb ning poiss ja tüdruk saavad koos õnnelikuks.
Antud filmis oleks võib-olla parem olnud, kui maagiat ja müstilist armumist poleks sisse toodud. Ja siis oleks arvatavasti oleks saanud filmi ka teisiti lahendada. et miks nende müntide korjamine armastuse purskaevust polnud hea mõte, aga noh jah, sellisel juhul oleks võib-olla olnud tegemist juba teistsuguse filmiga.

Link IMDB lehele: When in Rome
Link trailer: When in Rome

No comments:

Post a Comment