Sunday, August 29, 2010

The A-Team

The A-Team (2010) A-Rühm, D: Joe Carnahan

Tegemist on 1980ndatel populaarsust kogunud telesarja ("The A-Team" 1983-1987) eraniseerinuga. Kuigi teleseriaalist on möödas väga pikk aeg, sooviti ikkagi teha film. Pean ausalt ütlema, et kui oleks ilma teleseriaali nägemata filmi vaadanud, siis oleks tegemist olnud ühe keskpäraselt hea märuliga. Aga kahjuks kuna A-Rühm kui teleseriaal on aastatega lausa pähe kulunud kohati, siis oli filmi raske vaadata. Otsisid täiega samu tegelasi ja sarnasusi teleseriaaliga. Mõned sarnasused siiski olid aga kuna ma väga naudin seda seriaali siiani (mis siis, et seda on sada korda juba peaaegu nähtud), siis midagi jäi nagu puudu.

Filmi põhimõte on sama nagu sarjal. Neli endist sõjaväelast mõistetakse süüdi kuriteo eest, mida nad pole toime pannud. Põgenedes seadusesilma eest aitavad nad neid, kes end ise aidata ei saa. Film toob natuke valgust selle kohta, mis toimus enne, kui neist said põgenikud.

“A-rühma” moodustavad Liam Neeson (“Röövitud”), Bradley Cooper (“Pohmakas”), vabavõitluse meister Quinton “Rampage” Jackson ning Sharlto Copley ("9.rajoon"). Lisaks neile teevad kaasa Jessica Biel (“Valentinipäev”), Patrick Wilson (“Watchmen”), Brian Bloom (“Terminaator: Sarah Connori kroonika”) jt.

Link IMDB lehele: The A-Team
Link trailer: The A-Team

No comments:

Post a Comment