Monday, August 9, 2010

Erna raid 2010

Erna retk 2010 toimus sellel aastal 4.08-7.08. Sellised olid võistlejate kuupäevad, ehk siis viibisid nad trassil. Korralduse poole pealt hakkas tegelikult Erna pihta juba palju varem.

Seda postitust tehes mõtlesin pikalt kas teha seda või mitte, kuna meedias kajastatud artiklite vastukaja on olnud väga negatiivne. Seega tuleb sellest siin lihtsalt üks niiöelda teavitav lõik, et ma ise teaksin hiljem oma tegemisi vaadates, mida ma olen millal teinud.

Sellel aasta Erna baaslaager asus Läsnal, mis on 70 kilomeetrit Tallinnast, laagri asukoht ja seisukord olid väga head. Elamistingumused olid paremad kui varasemalt, mil laager asus Kautlas.

Minu seekordseks ülesandeks oli olla liaisoniks Leedu võistkonnale. Väga lahe seltskond ja kogu üritus kulges ilma suuremate viperusteta. Võistkond tuli lõppkokkuvõttes küll alles 15ndaks aga välisriikidest olid nad parimad. Kuna välisriigid võistlevadki niiöelda omavahel, siis on see väga hea tulemus.

Pikemalt on Ernast ja kõigest muust juttu www.erna.ee. Seal on ka baaslaagri asukoht, pilte ja palju muud. Igatahes ühe väga huvitava kogemuse võrra jällegi rikkam.

Leedu tiimi finish :)


No comments:

Post a Comment