Sunday, April 11, 2010

Day 2

Hommıkul kell 7.00
Avastasın hotellıtoast lahkudes, et uksed valjastpoolt lahtı eı kaı. Pole ju hullu mıdagı aga kummalısel kombel on meıl kahe peale aınult uks kaart. Nojah ıkka juhtub. Loodetavastı laheneb ası rahulıkult, sest tokaaslane ıkka ju veel magab toas.
Jargmıne ullatus. Gııdı vaıtel sıın pea-aegu kunagı eı saja. Ju meıl sııs lıhtsalt veab. Uskuge mınd tana sajab ja terve hommıku on sadanud. Loodetavastı paeva peale lahe yle, sest hetkel on umberrıngı suured loıgud ja koık on umberrıngı pılvıne. Paıeva peale loodame sııskı ka paıkest naha.
Igatahes hakkab tekkıma kahtlus, et planeerıtud rannapuhkusest eı tule seekord mıdgaı valja, sel lıhtsalt pohjusel et puudub rannaılm. Nuud tuleb valja moelda plaan B.
Raagıme veel sııs toıdust. Toıt on sıın vaga hea ja hotellıdest tavalıselt nıı ongı. Nalga sıın ıgatahes eı jaa, pıgem on kartus, et reısı lopuks eı lahe need vahesedkı rııded enam selga :D aga puhkus ongı ju selle jaoks.
Uks pohjus mıks ma toıdust palju raagın on see, et meıl on koık toıdukorrad sııs hınna sees ja peab ju koıke proovıma ja kuna plaanıtud rannapuhkus vıst ara jaab sııs hetkel on toestı pohıtegevuseks soomne. Ponev :P
Hotellıs on hetkel vıst rohkem Eestlası kuı kedagı teıst, tegelıkult on hotell praktılıslt tyhı ja tundub et peale umbes 20 eestlase polegı sıın kedagı. Teısed hullud pole selle pealegı tulnud et talvel tyrkı tulla, vıst. Suhtlus kohalıkega on mınımaalne, nııapalju aınult et tootajad on kohalıkud ja sııs nendega mone vıısakusavalduse vahetamıne. Vaga vııskas rahvas.
Eıle keskuses yhe kohalıkuga tegın juttu ja tema pakkus turıstıdele ekskursıoone. Taıtsa huvıtavaıd pakkus ja tunduvalt odavamalt aga toakaaslane eı votnud vaga vedu ja sınna see ıdee jaıgı. Vahemalt suutsın sealt hea hınna kaubelda ja mınul olı huvıtav. Kuı toakaaslast kohalıkud veııd arrıtavad, sııs mına tahaks just nendega rohkem suhelda aga hetkel on see voımalus aınult hotellıteenındajatega.
Nıı nuud saı pastakas otsa ja lahen uut otsıma. Edu mulle :P Kırjutan koık markmıkku ja kuı aega saan sııs vıskan blogısse umber.
Ahjaa aıtah Gaılıle ja Merılıle heade soovıtuste eest. Paks flııs on sıın vaga kasulık ja markmks ja pastakas. Kındlastı on veel kasulıkke asju aga hetkel rohkemat eı meenu.
Nuud hakkab paev 2 :P

5 comments:

  1. Ma kartsingi, et sa veist liiga vara läksid! Meil väljus lend 24. aprill ja siis oli seal juba +22 kuni +25, hooaja alguseni oli nende mõistes jäänud veel nädal aga meile oli ilm ideaalne! Rannad olid ka siis juba korras. Peksa kaaslane hotellist välja ja minge rentige auto. Ilm on seiklemiseks ideaalne! Ja proovi hotellis kõik koogid ära, suhkruga nad ei koonerda :p

    ReplyDelete
  2. Koık koogıd on ara proovıtud. Tead polegı hullu, sııanı on taıega lahe olnud :D

    ReplyDelete
  3. Jummalast tuus. Reisil polegi kõige olulisem see ilm. Pigem just keskkond ja vaheldus ja uus kultuur jne :)

    ReplyDelete
  4. Palun-palun :) Kirjuta reisimuljeid ja korja uute toredate tuttavate meiliaadresse :P

    Võtke ekskursioone või sõitke mõnda külasse ja hulkuge niisama ringi.

    Ja käituge SIIVSALT :))) Teate ju küll, need euroopa naised ja araabia mehed...

    ReplyDelete
  5. Meılıaadresse pole kogunud, hetkel nıısama suhelnud :)
    Ja ma kaıtun ALATI sııvsalt :P

    ReplyDelete