Sunday, April 25, 2010

Eeat, pray, love

Elizabeth Gilbert "Eat, pray, love" ilmunud 2006

Selle raamatuga algas mul üks selline tahan-ei taha suhe. Jätsin selle lugemise korduvalt pooleli aga võtsin ikka ja jälle kätte. Raamatu võtsin kaasa puhkusele ja tundus selline mõnus puhkuse kirjandus. Aga ei, minu jaoks sai sellest raamatust hoopis midagi muud.

Raamat räägib naisest - Elizabeth Gilbert, kes on jõudnud oma eluga tupikusse. Ta on abielus, mis teeb teda õnnetuks. Ta elab elu, mis talle rahuldust ei paku. Ja ühel hetkel saab tal kõigest sellest küllalt. Mida teha kui sa tahad elult hoopis midagi muud. Midagi sellist, mis teiste jaoks on arusaamatu ja ei mahu tavapärastesse raamidesse?
See on raamat, mis räägib enese leidmisest, rõõmudest ja muredest. Ja asjadest mis võivad muuta su elu ühe hetkega. Nii reisibki raamatu autor kolmes riigis. Naudib söömist Itaalias, palvetab Indias ja leiab armastuse Balil.

See raamat jättis minu jaoks kustumatu mulje. Üks väheseid, mis ärgitab midagi tegema. Ja tänu sellele raamatule sooviksin ma kunagi jõuda Balile. Vähesed raamatud suudavad niivõrd sügava mulje jätta.

No comments:

Post a Comment