Sunday, April 18, 2010

Päev 9 ehk meeletu ootamine

Ehk teine lisapäev Türgis.
Päike paistab ja väljas on soe. Täiuslik rannailm. Uuduseid vaadaes ei tundu asi aga paljutõoetav. Lennujaamad on jätkuvalt suletud ning nende vamist eriti loota ei ole. Lufhansa ja üks teine firma proovisid mõnda oam alennukit madalamal lennukõgusel ning ilm areisijateta. Raportite järgi lennukite klaasidel, kerel ega mootoris kahjustuse jälgi polnud. Hetkel aga lennuliiklust ei taastat. Samuti ei näita vulkaan rahunemise märke. Asi võib kesta veel nädalaid. Sellise temoga peab vist hakkama busivõiamlusi kaaluma. Hommikusöök hotelli all olevas restoranis oli tavalline võileivad. Kõhu sai vähemal täis.
Eile oli hommikusöögiga mingi kala. Reisfirma ja hotell olid üksteisest mööda rääkinud. ET meile lubatud hommikusöök ei pidanud üldsegi hinnas olema. Aga õnneks lahenes ka see probleem.
Rahvas tahab minna randa lebotama. Ei tea endal küll erilis tuju pole. Kell 12 on hotellis jälle check out ja koosoleks.
Uudiseid pole. Jätkuvalt ootamine.
Õhtusöögiks ostsime mõned banaanid ja käisime linnas kolamas. Tuju midagi muud teha eriti pole.
Kohustuslik kõne Eestisse ülemusele, et homme ma tööl ei jõua. Kõne ei olnud ka meeldivate killast. Mis ma teha saan, et ma minema ei saa. Aga no pole ka ausalt öeldes tema mure.

No comments:

Post a Comment