Monday, April 12, 2010

Päev 3

Kuna täna öösel sadas metsikult äiksevihma, siis on ümberringi lombid. Hea uudis on see, et tundub, et tuleb päikest. Juhuu rannailm :)

Hommikusöögiks on omlett ja juba mitmendat päeva järjest. Mitte et siin mud ei pakutaks aga lihtsalt see on kõige parem. Hotellis elamise üheks miinuseks võibki hetkel lugeda, et kõik toidukorrad on suhteliselt sama valikuga. Mitte halva valikuga aga lihtsalt suhteliselt sama valikuga.

Tänase päeva põhiteemaks on rand ja päike :) Lihtsalt basseini ääres istuda ja päikest võtta. Bassein on siin sini sinine aga hetkel veel natukene külm. Meri on ka kohe hotelli lähedal aga kuna pole veel hooaeg siis tuul on veel veidi jahe ja merevesi ka kahjuks veidi külm. Aga vaade merel on see eest võrratu :) Loen raamatud "The Last Song" Nicholas Sparks. Väga hea raamat. Kui läbi saan teen postituse ja räägin kuidas oli.

Räägin ühest kummalisest seigast õhtusöögilauas. Sõime siis õhtust ja eileõhtune meelelahutusjuht tuli ja küsis kas tohib meie lauda istuda (hotellides on nimelt animation teamid ehk inimesed kes peavad hoolitsema külaliste meelelahutuse eest). Mina kohe, et jah võib. Mõtlesin, et olekski tore vahelduseks kellegi teisega ka rääkida. Kaaslasega niikuinii oleme kogu aeg ninapidi koos. Nääh ja kohe esimene minupoolne apsakas. Oleks pidandu kaaslase käest ka küsima. Ta sai ikka nii vihaseks :S Tuleb välja, et talle kohalikud väga ei meeldi. Et hotelliteenindajad PEAVASKi viisakad olema ja see pidi nii võlts olema. Tekkis kohe väike hämming, et äkki on ta siis vales riigis. Peab ütlema, et mind kohalikud ei häiri ja teenindajate viisaksu ei häiri ka mitte. Pigem häirib mind Eestis teenindaate mühaklikkus. Aga inimesed on erinevad.
Igatahes mina nautisin õhtusööki.
Homses päevakavas on Alanya linnatuur. Tõotab tulla põnev päev.

No comments:

Post a Comment