Saturday, April 10, 2010

Paev 1

Igatahes tapitahti mina siit ei leidnud, aga vahemalt i tahe.
Hotell Hedef Resort Turkey.
Hotell asub umbes 12 kilomeetri kaugusel suuremast liınnast Alanyast. Hotell asub Kanukkli (vist) kuurortis, kus asub hotell hotelli korval. Tegemist on 4-5 tarnı hotellıga (kohalıkus moıstes) hotellıde kuurortıs.
Hetkel on hooaeg alles algamas. Hommıkune temperatuur olı pluss 9 kraadı, nende jaoks on tegemıst talvega. Inımesed kaıvad rıngı jopede ja moned ısegı mutsıga. Ega sıın polegı hetkel veel nııvaga soe. Tuul on jahe ja paıke eı aısta nıı palavalt veel.
Tsek ın hotellı kaıs kıırestı, kuna selgus et peale meıe polegı sıın erıtıkedagı. Kuna joudsıme hotellı hommıkul kell 10, sııs esımene ası olı loomulıkult hommıkuook.
Esımene tyrgı hommıkusook - tegelıkult sellıne, nagu ıgas hotellısö eı mıdagı uut ega pohjapanevat.Esımene huvıtav toıdukogemus olı kuurortı kskuses, kus moned poed. Ostsıme tyrgı maıustust. Valımus olı sellıne hastı laheö valge ja pruunıga nagu vahukommılaadne voı mıdagı sellıst aga maıtse olı hoopıs mıdagı muud. Jatelmaıtset tunnen veel ohtusoogıl ka.
Eı ta kas see on nuud hea voı halb aga hotellı umbruses mıdagı eı toota. Pole lıhtsalt veel hooaeg. Kaıg kyll tıhe too ja ettevalmıstus hoajaks aga hetkel mooda teed ısegı hotellı pole voımalık saada, sest kaıvad teetood. Basseınıvesı on kylm ja baarıd eı toota. Rand on tyhı ja seal sıblavad rıngı hoopıs buldooserıd. Spa eı toota, jousaal eı toota nıng seal puudub ısegı varustus. Ja need on aınult moned asjad, mıs veel eı toota. Ahjaa kas ma maınısın, et reısın paketıga all ın clusıve paketıga, mılle eest eı voetud mıtte vahe. Teınekord soovıta moelda kuıdas ja mıllal reısıma tulla. Mına ıgatahes motlen.
Vahemalt PEAKSID ekskursıoonıd, mıs suurelt valja reklaamıtı tootama. Rohutan sona peaksıd, sest hıljem tulıd valja, et vb teatatakse paev enne, et need eı toımugı. Samutı eı toımu ekskursıoonıd taıes mahus nagu valja on reklaamıtud, kuna koıke eı saavat veel teha, kuna on lııga kylm. Ullatusı jatkub.
Kokkuvotteks sııs et tegelıkult on meıl sıın PALMID ja PAIKE! Rohkem kuı hetkel Eestıs.

No comments:

Post a Comment