Monday, April 19, 2010

Paev 10 ehk see pole enam ju puhkus

Niih teen siia ühe lisapostituse juba ette. Kõik muud lisan siis kui aega saan.
Day 10 ehk 3 lisapäev Türgis.

Täna on esmaspäev ja tegelikult peaks olema Eestis tööpäev. Jätkuvalt keegi midagı ei tea. Uudiseid öeldakse meile päevakaupa. Iga lõuna ajal on retseptsioonis niiöelda koosolek ja tsek out\in. Pikendame oma siinviibimist päevakaupa. Õhtul kella 9-10 ajal on järgmine infokoosolek. Siianı on juba 4 päeva sama jutt olnud. Hommikul kell 9 anname uue info ja siiani pole keegi midagı positiivset andnud.
Meeletu ootamine. Hotellist kusagile minna ei saa kuna on öeldud, et kohe võib minek olla. Nimelt on lennujaama ka 100 kilti maad ja transfeer sinna võtab ka aega. Puhkusest pole tegelt midagı enam järel.
Ahjaaa pakkuge kes oli see loll kes reisitõrke kindlustust ei teinud. Njaa jama ka sellega. Kuigi hetkel tundub et ega nad seda ka väga maksta ei taha.
Ja reisifirma on ühepoolselt üles öelnud kõik reisilepıngud, tervisekindlustus on otsas, raha on otsas. Põhimõtteliselt mõte on sama. Ja keegi ei oska öelda ka kaua see kõik kesta võıb.
Ja puhkuse jätku palun mıtte soovoda, see pole enam puhkus.
Õhtul 21.00 ajal selgus, et homme on võimalik Leedu kaudu Eestisse minna. Lend Leetu väljub kell 13.00 ja seal tedasi bussisõit eestisse. Hetkel tundub,. Et lähme seda teed pidi Eestisse. Eestis raudselt öelda,se et miks te rohkem ei puhanud. Hello see pole enam puhkus vaid kinni istumine. On rakse kirjeldada olukorda, kui sa ei saa ära minna ja poleka teada kui kauaks sa siia jääd. Kõriauguni on juba.

2 comments:

  1. Kui kohustused ei ootaks ja rahakott ei kannataks, oleks muidugi vahva kui puhkus pikeneb. Ega midagi- pea vastu!

    ReplyDelete
  2. Kullakesed olge vaprad. Loodan, et saate peagi tulema. Kuulan hoolega raadiot, et kas juba lennatakse või mis aga tänased uudised küll väga positiivesd ei olnud. Uus tuhapilv pidi öösel Põja-Eestisse jõudma. Täna vist valget pesu õues ei kuivata:). Igatahes hoian pöialt, et saate tulema.
    Kallistan

    ReplyDelete