Tuesday, April 6, 2010

How to Train Your Dragon

"How to Train Your Dragon" (2010), Režissöör: Dean Deblois, Chris Sanders

“Kuidas taltsutada lohet“ on Cressida Cowelli populaarsel lasteraamatul põhinev vaimukas animaseiklus, mis pärit samast paigast, kust jõudsid maailma ekraanidele “Shrek“, “Madagaskar“ ja “Kung fu panda“.

See on lugu võimsatest viikingitest ja veel võimsamates lohedest, kes peavad omavahel metsikuid sõdasid. Tõestamaks kes on kõvem ja võimsam.

Filmi peategelane on häbelik ja teistest erinev Hiccup (luksuja). Ta on teismeline viiking, kes ei kuulukski nagu oma perekonda, mis koosneb kangelaslikest lohetapjatest. Lohetapjatest, kelle elu ainukene eesmärk ongi ainult lohesid kinni püüda ja tappa.
Poisi senine maailm, mida ta tundis, pööratakse pea peale päeval, mil ta kohtab noorukest lohet, kes paneb poisi ümbritsevat maailma vaatama täiesti uue nurga alt.

Uus üks minu lemmikmultikas nüüd. Nii lahe multikas lihtsalt. Hästi südamlik ja kohutavalt mõnus vaadata. Antud multifilmi puhul oleks 3D väga palju juurde andnud aga kahjuks pole Eesti kinodes Inglise keelset versiooni võimalik vaadata. On kas eesti keelse või vene keelse dubleeringuga. Ja kuna eesti keelse dubleeringuga treiler oli nii kohutav siis mina niiöelda vaikselt protesteerides antud filmi kinno vaatama ei lähe :) Kirjade saatmine Forum Cinemale tulemusi ei andnud, niiet vahel tekib täitsa tahtmine isiklikku kino omada.

Link IMDB lehele: How to Train Your Dragon
Link trailer: How to Train Your Dragon

No comments:

Post a Comment